Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στις 18 Σεπτεμβρίου το 1ο Nicholas Hall Consumer Healthcare Strategy Forum στην Αθήνα

img2408_2396

O Nicholas Hall είναι ο ιδρυτής της Nicholas Hall Group of Companies, εταιρεία που εξειδικεύεται στην μελέτη της αγοράς Προϊόντων Υγείας (Consumer Healthcare) και ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. (OTC). Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια και στο δυναμικό της περιλαμβάνει 70 εξειδικευμένα στελέχη και 27 ειδικούς συνεργάτες σε διάφορα μέρη του κόσμου, οι οποίοι μέσα από την εμπειρία και εμπεριστατωμένη ανάλυση τους, παράγουν εις βάθος κατανόηση και αξιόπιστη πληροφορία και γνώση για την εν λόγω αγορά.

Η εταιρία προσφέρει το πιο ενημερωμένο OTC benchmarking, data analysis & insights σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά των OTC, καθώς και σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, όπως επενδυτές, λιανεμπόριο (retailers), Media και κέντρα τεχνολογίας, έρευνας και ανάπτυξης. Η Nicholas Hall Group of Companies είναι επίσης στρατηγικός σύμβουλος σε παγκόσμιο επίπεδο τόσο μεγάλων πολυεθνικών όσο και τοπικών επιχειρήσεων με εστίαση στην ανάπτυξη της αγοράς του OTC & προϊόντων υγείας για αυτές. Παρέχει μια μεγάλη γκάμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, διοργάνωσης συνεδρίων καθώς και στελέχωσης και εκπαίδευσης.

Nicholas Hall Athens Consumer Healthcare Strategy Forum: “Global and Local Challenges”

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1οNicholas Hall Consumer Healthcare Strategy Forum, σε συνεργασία με τη Ρούλα Χασαπογλίδου, ειδική συνεργάτιδα του Nicholas Hall για την περιοχή της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Radisson Hotel όπου διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν σε βάθος στοιχεία που αφορούν σε 3 θεματικές ενότητες:

1η Ενότητα

Παρουσιάζεται μακροσκοπικά και τοπικά το περιβάλλον του Cοnsumer Ηealthcare, κάνοντας αναφορά σε επιχειρηματικά νέα, τάσεις, προκλήσεις και ευκαιρίες τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και στην Ελλάδα.

2η Ενότητα

Αναλύεται το ΟΤC branding, η εξειδικευμένη επικοινωνία που σχετίζεται με την υγεία και τις δυνατότητες χρήσης της επιστημονικής γνώσης τόσο στη δημιουργία όσο και στην επικοινωνία των OTC brands.

3η Ενότητα

Επικεντρώνεται στην αποτελεσματική δημιουργία δικτύου πώλησης για τα προϊόντα OTC και προϊόντων υγείας, τη μεταμόρφωση της επικοινωνίας και των επιχειρήσεων με τη χρήση digital marketing και e-business καθώς και την αξιοποίηση της ιατρικής ενημέρωσης στην ανάπτυξη τους.

Δείτε την αναλυτική agenda εδώ.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ατομική και το δικαίωμα συμμετοχής έχει ορισθεί στα 350€.

Ειδικά για τα μέλη της Ε.Ε.Φα.Μ. έχει εξασφαλιστεί ειδική έκπτωση 17% και η συμμετοχή τους ορίζεται στα 290€.

Oι ομιλίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική γλώσσα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε σας καλούμε να εξaσφαλίσετε τη συμμετοχή σας σήμερα κιόλας!

Πηγή: eefam.gr

Thanasis Chalikias Προβολή όλων

A Product Manager with expertise in pharma marketing and sales operations

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: