Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάριο Διαλειτουργικότητας στην Υγεία από το HL7 Hellas

woman-computer

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για το πρότυπο HL7 FHIR, που είναι το σημαντικότερο του διεθνή οργανισμού για τη διαλειτουργικότητα οργανώνει το HL7 Hellas, το Ελληνικό Παράρτημα του Διεθνούς Οργανισμού HL7.

Το σεμινάριο έχει θέμα: «HL7 Fast Healthcare Interoperability Resources (FHIR) για developers και εργαλεία ανάπτυξης» και θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 10:00-13:00 στην αίθουσα διαλέξεων «Στέλιος Παπαδημητρίου», στον 7ο όροφο του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Εκπαιδευτές θα είναι ο υπεύθυνος προτύπων του HL7 Hellas κ. Νίκος Κυριακουλάκος, ο μηχανικός λογισμικού του ΙΤΕ κ. Νίκος Τσελάς και το κ. Αλέξανδρος Μπέρλερ, Πρόεδρος του HL7 Hellas. Θα παρέχει στους συμμετέχοντες θεμελιώδεις δεξιότητες σχετικά με το HL7 FHIR, απαραίτητες για την ανάλυση, την ανάπτυξη και τον έλεγχο συμμόρφωσης και λειτουργικότητας σε εφαρμογές ανταλλαγής ιατρικής πληροφορίας και υλοποίησης σύγχρονων υπηρεσιών διαλειτουργικότητας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αναλυτές συστημάτων, προγραμματιστές, υπεύθυνους και μέλη τμημάτων πληροφορικής οργάνωσης μονάδων υγείας. Γνωρίστε τις τεχνικές και τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη εφαρμογών και συστημάτων, καθώς και τις καλύτερες πρακτικές σε ότι αφορά υλοποιήσεις διαλειτουργικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο και ενημερωθείτε για σημαντικές υλοποιήσεις στην χώρα μας.

Η συμμετοχή είναι εντελώς Δωρεάν.Για την εγγραφή σας ακολουθήστε τον σύνδεσμο http://www.hl7.org.gr/fhir2018. Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπό www.hl7.org.gr.  Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή επιπλέον διευκρίνιση, επικοινωνήστε μέσω info@hl7.org.gr ή με τον κ. Νίκο Κυριακουλάκο (kyriakoy@apollo.gr).

 

Πηγή

Thanasis Chalikias Προβολή όλων

A Product Manager with expertise in pharma marketing and sales operations

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: