Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έλληνας CEO στη μεγαλύτερη εταιρεία μονάδων αιμοκάθαρσης

Στιγμιότυπο-2018-10-09-8.43.49-πμ

Η Diaverum, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως με μονάδες αιμοκάθαρσης, ανακοίνωσε το διορισμό του Δημήτρη Μουλαβασίλη ως νέου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου.

Ο κ. Μουλαβασίλης διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην Affidea από το 2012 μέχρι σήμερα, ενώ η καριέρα του στον ίδιο όμιλο ξεκίνησε το 2005. Επίσης, κατείχε διάφορες θέσεις στη GE Healthcare. Το 2017, υπηρέτησε επίσης στο συμβουλευτικό συμβούλιο της IBM για την απεικόνιση της υγείας του IBM Watson.

Ο Alan Bowkett, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Diaverum δήλωσε: «Ο Δημήτρης είναι διεθνές εκτελεστικό μέλος με πολυετή εμπειρία στην υγειονομική περίθαλψη. Η ηγεσία του στις σύγχρονες τάσεις της υγειονομικής περίθαλψης, οι αποδεδειγμένες επιχειρησιακές δεξιότητές του και η τεχνογνωσία του στον τομέα της ψηφιακής μεταμόρφωσης και τυποποίησης φροντίδας τον καθιστούν ιδανικό ηγέτη για να οδηγήσει τη Diaverum στο μέλλον».

«Η Diaverum είναι ένας πρωτοπόρος πάροχος νεφρικής φροντίδας που βασίζεται σε ισχυρά θεμέλια ιατρικής αριστείας, εξαίρετους ανθρώπους και ισχυρή ανάπτυξη. Μια οργάνωση με βαθιά πολιτισμική κουλτούρα και ένα όραμα και αποστολή σύμφωνα με τις αξίες και την ιστορία μου. Ανυπομονώ να αρχίσω να συνεργαζόμαστε στενά με το διοικητικό συμβούλιο και την εκτελεστική ομάδα για να υλοποιήσουμε τις μελλοντικές μας φιλοδοξίες ανάπτυξης, να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να ενισχύσουμε την εξαιρετική ιατρική μας υπηρεσία και να αναπτύξουμε μαζί τον ψηφιακό παγκόσμιο οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης του μέλλοντος», δήλωσε ο Δημήτρης Μουλαβασίλης.

Η Diaverum είναι ένας παγκόσμιος πάροχος νεφρικής φροντίδας με 11.000 εργαζόμενους, οι οποίοι φροντίζουν περισσότερους από 33.000 ασθενείς σε 18 χώρες της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Η Diaverum έχει την έδρα της στο Lund της Σουηδίας και ένα εταιρικό γραφείο στο Γκέτεμποργκ.

 

Πηγή

Kατηγορίες

Marketing/Managment, News

Ετικέτες

, , , ,

Thanasis Chalikias Προβολή όλων

A Product Manager with expertise in pharma marketing and sales operations

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: