Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η ελληνική BookingClinic που αλλάζει τον τρόπο παροχής υπηρεσιών στην Υγεία

Κλινικές και ιατρικά κέντρα εισέρχονται στην παγκόσμια e-market αγορά, μέσα από μια «επαναστατική» ελληνική προσέγγιση, που φέρει το όνομα BookingClinic και καταφέρνει στα πρώτα της βήματα να διακρίνεται μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών start-up στο χώρο της υγείας

BookingClinic

Η ιδέα μιας πλατφόρμας που συνδέει άτομα που χρειάζονται θεραπεία με πιστοποιημένες κλινικές και γιατρούς σε όλο τον κόσμο, εξασφαλίζει την κορυφαία διάκριση στην BookingClinic, που συμμετείχε στη διαγωνιστική διαδικασία European Institute of Innovation & Technology (EIT Health) 2018.

Το αποτέλεσμα της δυναμικής ομάδας, που με διαφορετικά skills και εμπειρία ο καθένας από το χώρο της Υγείας και των Επιχειρήσεων, καταφέρνει να εξασφαλίσει την πρωτιά μεταξύ των start-up που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, στην ελληνική εταιρεία BookingClinic, επιβραβεύοντας την άμεση και εύκολη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που παρέχει η εταιρεία, μέσω της πλατφόρμας της, στους ασθενείς.

BookingClinic Team
Διάκριση της ιδέας…

H βράβευση πραγματοποιήθηκε από το European Institute of Innovation & Technology (EIT Health) το 2018, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Innostars Awards, όπου τα κριτήρια αξιολόγησης ήταν η τεχνολογία, η καινοτομία καθώς και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η διάκριση αυτή ενισχύει τη στόχευση της εταιρείας να αποτελέσει την εύκολη κι αξιόπιστη «γέφυρα» μεταξύ ασθενή και κλινικής.

Μέσα από την πλατφόρμα της BookingClinic, η οποία έχει ήδη σημαντική παρουσία στο εξωτερικό, ο ασθενής μπορεί εύκολα και άμεσα να πραγματοποιήσει ηλεκτρονική κράτηση σε μια κλινική, αφού δει ποιες απ’αυτές παρέχουν μια θεραπεία, με ποιους γιατρούς, με τι εμπειρία και εξειδίκευση, με ποιες καινοτόμες μεθόδους, με τι υπηρεσίες φιλοξενίας, με τι αξιολογήσεις και κυρίως με ποιο συνολικό κόστος.

Κράτηση με 5 κλικ

Η κράτηση της θεραπείας στην καλύτερη Κλινική, με τον καλύτερο Γιατρό, στην καλύτερη τιμή γίνεται με ένα μόνο κλικ, από την οθόνη σας, 24 ώρες την εβδομάδα, όπως επισημαίνει η BookingClinic, καθώς το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

Βήμα 1:

Πηγαίνετε στο Booking Clinic.com και επιλέξτε τη θεραπεία που πρέπει να κάνετε

Βήμα 2:

Επιλέξτε την Κλινική και τον Γιατρό της αρεσκείας σας ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα Κλινικών και Γιατρών, ελέγχοντας :

  • Την ποιότητα των υπηρεσιών
  • Την εμπειρία και την εξειδίκευση των γιατρών
  • Τους τύπους των προσφερόμενων δωματίων
Βήμα 3:

Επιλέξτε την ημερομηνία που επιθυμείτε και υποβάλετε ΑΙΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.

Περιμένετε το email επιβεβαίωσης από την Κλινική. Η Κλινική θα σας απαντήσει μέσα σε 48 ώρες σχετικά με τη διαθεσιμότητα στην ημερομηνία που επιλέξατε. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στη συγκεκριμένη μέρα, η Κλινική θα σας προτείνει τουλάχιστον 3 διαθέσιμες ημερομηνίες για να επιλέξετε εκ νέου.

Μόλις η Κλινική επιβεβαιώσει τη διαθεσιμότητα μπορείτε να προχωρήσετε σε επιβεβαίωση της κράτησης προκαταβάλοντας μόνο το 10% του συνολικού κόστους της θεραπείας. Αυτό ήταν! Η κράτησή σας επιβεβαιώθηκε!

Η Κλινική θα έρθει τώρα σε επαφή μαζί σας για τον ιατρικό σας φάκελο και όποιες άλλες διευκρινίσεις και πληροφορίες χρειάζονται πριν από την εισαγωγή σας.

Μπορείτε πάντα να αλλάξετε γνώμη μέχρι 7 ημέρες πριν την εισαγωγή σας στην Κλινική, με πλήρη επιστροφή της προκαταβολής.

Βήμα 4:

Προγραμματίστε τηλεδιάσκεψη και μιλήστε με τον Γιατρό (προαιρετικά)

Μιλήστε με το Γιατρό της επιλογής σας πριν από την επέμβαση για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις

Βήμα 5:

Εξοφλείστε το υπόλοιπο του κόστους της θεραπείας απευθείας στην Κλινική, μέχρι 48 ώρες πριν την εισαγωγή σας, αν έρχεστε από το εξωτερικό, ή την ώρα της εισαγωγής σας, αν είστε στη χώρα σας.

Τα οφέλη για κλινικές και ιατρικά κέντρα

Παράλληλα, σημαντικά οφέλη αποκομίζουν και οι κλινικές και τα ιατρικά κέντρα αφού αποκτούν θέση στο e-market και προσελκύουν εύκολα, χωρίς κόστος, ασθενείς εντός και εκτός συνόρων, λαμβάνοντας στοιχεία ικανοποίησης των ασθενών.

Ταυτόχρονα, προβάλλουν διεθνώς τις υπηρεσίες και τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και αυξάνουν το ποσοστό των ιδιωτών ασθενών, ενώ αποκτούν πρόσβαση, χωρίς κανένα κόστος στο τεράστιο δυναμικό του ιατρικού τουρισμού.

Μάλιστα, η εταιρεία, και ως μέλος της Elitour (Greek Medical Tourism Council), θα εστιάσει ιδιαίτερα στον διαρκώς ανερχόμενο τομέα του ιατρικού τουρισμού παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες στη χώρα μας.

Επισημαίνεται ότι η BookingClinic έχει ήδη να ξεκινήσει να δημιουργεί ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών το οποίο αποτελείται από 17 Ιατρικά Κέντρα, στα οποία περιλαμβάνεται και ο μεγαλύτερος όμιλος κλινικών στην Ελλάδα σε αριθμό κλινών και μονάδων, ενώ επεκτείνεται δυναμικά στο εξωτερικό έχοντας συνεργασία με 4 εξειδικευμένες κλινικές.

Παράλληλα, προχωρά και σε συνεργασίες με εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου, με κοινό στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Το κόστος για τους ασθενείς

Το κόστος της θεραπείας που έχετε κάνει κράτηση είναι το συνολικό κόστος της θεραπείας για τις προβλεπόμενες ημέρες, σύμφωνα με το πακέτο νοσηλείας όπως αυτό περιγράφεται από την κλινική.

Το πακέτο και η τιμή του προσφέρονται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ασθενούς και δεν περιλαμβάνονται, τυχόν ιατρικές επιπλοκές.

Σε περίπτωση επιπλοκών και επιπλέον ημερών νοσηλείας, ενημερώνεστε έγκαιρα, σύμφωνα με τη διαδικασία της κλινικής, για τις πρόσθετες παροχές και τις σχετικές δαπάνες.

Αυτό το κόστος, που δύσκολα μπορεί ιατρικά να προβλεφθεί, δεν περιλαμβάνεται στο κόστος θεραπείας όπως αυτό είναι καταχωρημένο στην BookingClinic.com.

Σε αυτό το έκτακτο γεγονός, αφού ενημερωθείτε από την κλινική και υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε τις πρόσθετες ιατρικές παροχές, πληρώνετε άμεσα την κλινική.

Διαδικασία αξιολόγησης κλινικής και γιατρού

Μερικές ημέρες μετά την προβλεπόμενη ημέρα εξόδου σας από την Κλινική, θα λάβετε email από την BookingClinic.com για να απαντήσετε σε ένα ερωτηματολόγιο βαθμολογώντας την ποιότητα των υπηρεσιών της κλινικής και του γιατρού.

Η βαθμολογία σας στο ερωτηματολόγιο προσμετράται στο ποσοστό ικανοποίησης του πελάτη (κλινική και γιατρός) που εμφανίζεται στην πλατφόρμα μας.

Μπορείτε επίσης να γράψετε σχόλια από τη συνολική εμπειρία σας, που εγγυόμαστε ότι θα δοθούν απευθείας στην κλινική και το γιατρό, για ενημέρωση. Αυτή είναι μια απευθείας επικοινωνία μόνο μεταξύ της BookingClinic.com, της κλινικής και του γιατρού.

Πηγή

Thanasis Chalikias Προβολή όλων

A Product Manager with expertise in pharma marketing and sales operations

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: