Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alcon Experience Academy: Νέα διαδικτυακή «πύλη» για τη φροντίδα των ματιών

Alcon_Experience_Academy

Ένα δυναμικό πρόγραμμα με διαδικτυακούς εκπαιδευτικούς πόρους από κορυφαίους ειδικούς από όλον τον κόσμο, ανακοίνωσε η Alcon, με στόχο την παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας προς τους ασθενείς.

Το AlconExperienceAcademy, αποτελεί μια νέα διαδικτυακή «πύλη» με κορυφαία επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά υλικά που φιλοδοξεί να γίνει μια διαρκώς αναπτυσσόμενη βιβλιοθήκη που θα ενισχύσει την ευρεία υποστήριξη που ήδη παρέχει η Alcon σε παγκόσμιο επίπεδο προς τους επαγγελματίες υγείας στη φροντίδα των ματιών, συμπεριλαμβανομένων οφθαλμιάτρων, νοσηλευτικού προσωπικού, τεχνικών και φοιτητών.

«Το Alcon Experience Academy υπογραμμίζει την αφοσίωσή μας στη συνεχή εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας στη φροντίδα των ματιών προσφέροντας ευκαιρίες για να ανακαλύψουν τις τελευταίες εξελίξεις στην οφθαλμιατρική τεχνολογία στα Alcon Experience Centers παγκοσμίως ή στο πλαίσιο των δικών τους πρακτικών» δήλωσε ο David Endicott, CEO της Alcon«Μέσα από τους κορυφαίους αυτούς εκπαιδευτικούς πόρους, δεσμευόμαστε πλήρως να παρέχουμε την καλύτερη στο είδος της εκπαίδευση συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του μέλλοντος στον τομέα της φροντίδας των ματιών και να προσφέρουμε δυνατότητες με στόχο την καλύτερη δυνατή έκβαση για τους ασθενείς» πρόσθεσε.

Ο νέος αυτός ιστότοπος περιλαμβάνει μια πλούσια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 500 εκπαιδευτικά βίντεο, με επιπλέον περιεχόμενο που προστίθεται τακτικά σε μια εύχρηστη αρχική σελίδα. Θα περιλαμβάνει επίσης διαδικτυακές μεταδόσεις (webcasts) από κορυφαίους ειδικούς στη φροντίδα των ματιών από όλον τον κόσμο, μαζί με εξατομικευμένα βίντεο και προγράμματα σπουδών σχετικά με διάφορες παθήσεις και περιοχές εστίασης. Τα υλικά αυτά επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο σε πραγματικές περιπτώσεις χειρουργικών περιστατικών όπου χρησιμοποιούνται οι τελευταίες καινοτομίες στη φροντίδα των ματιών. Εξειδικευμένο υλικό για την οπτομετρία πρόκειται να αναρτηθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Η εκπαίδευση αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα της δέσμευσης της Alcon προς τους επαγγελματίες υγείας στη φροντίδα των ματιών, με χιλιάδες από αυτούς να αποκομίζουν κάθε χρόνο πρακτική εμπειρία σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της οφθαλμολογίας και της οπτομετρίας. Με τις εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας και το νέο ιστότοπο AlconExperienceAcademy.com, η Alcon παρέχει πρόσβαση σε ευρεία επιμόρφωση και εκπαίδευση διευκολύνοντας τους επαγγελματίες υγείας στη φροντίδα των ματιών σε όλον τον κόσμο.

«Η Alcon έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό μέσο με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με χειρουργικές τεχνικές τόσο για νέους όσο και για έμπειρους χειρουργούς» δήλωσε ο Δρ Steve Charles, Charles Retina Institute, Germantown, Tenn. Όπως εξήγησε, το περιεχόμενο είναι ολοκληρωμένο, καλύπτοντας τις ανάγκες των χειρουργών αμφιβληστροειδούς, καταρράκτη, διαθλαστικών ανωμαλιών και γλαυκώματος, καθώς και των μελών της ομάδας τους. «Ο ιστότοπος είναι φιλικός προς το χρήστη και παρέχει μια βελτιωμένη εμπειρία υποστηρίζοντας την ομάδα μου στην παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας προς τους ασθενείς» συμπλήρωσε.

Το Alcon Experience Academy στηρίζεται στην ηγετική θέση της Alcon και στη μακροχρόνια δέσμευσή της να συμβάλει σε παγκόσμιο επίπεδο στη διεύρυνση της γνώσης και στην ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων σε μια προσπάθεια εξάλειψης των οφθαλμολογικών παθήσεων.

Thanasis Chalikias Προβολή όλων

A Product Manager with expertise in pharma marketing and sales operations

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: