Μετάβαση στο περιεχόμενο

Debate προέδρων ΕΟΦ – ΣΕΙΒ για τα Ιατροτεχνολογικά

MTC-1600X900

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!!

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των παρευρισκομένων του 4th MedTech Conference θα βρεθεί η δημόσια συζήτηση των επικεφαλής του ΕΟΦ και του ΣΕΙΒ, σχετικά με τη δημιουργία Μητρώου Ιατροτεχνολογικών Δεδομένων, παράλληλα με την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Βάσης Δεδομένων «Eudamed».

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων θα αναπτύξουν την επιχειρηματολογία τους, με στόχο την εξεύρεση μίας κοινά αποδεκτής λύσης.

Στο καθιερωμένο πλέον συνέδριο του κλάδου, το οποίο διοργανώνεται την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 στο Divani Caravel, από την Ethos Εvents σε συνεργασία με το portal πολιτικής υγείας και φαρμάκου virus.com.gr, το περιοδικό Pharma & Health Business (http://www.phb.com.gr/) και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, θα δώσουν το παρόν κορυφαίοι ομιλητές.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Στην Ελλάδα, παρά την έξοδο από το Μνημόνιο, συνεχίζεται η αβεβαιότητα στον κλάδο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Η ίδρυση και λειτουργία της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (ΕΚΑΠΥ) δεν έχει φέρει ακόμη καμία ορατή αλλαγή στο σύστημα προμηθειών του ΕΣΥ, με συνέπεια να παραμένουν στρεβλώσεις και δυσλειτουργίες. Παράλληλα, ακόμη δεν έχουν διοριστεί τα μέλη της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Αμοιβών και Τιμών Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων του ΕΟΠΥΥ, που θεσμοθετήθηκε τον Ιανουάριο. Συνεπώς, το μείζον πρόβλημα στην Ελλάδα παραμένει: η χρήση και αποζημίωση της ιατρικής τεχνολογίας γίνεται άναρχα και δίχως αξιολόγηση.

Tο 4th MedTech Conference θα επιχειρήσει, λοιπόν, να θέσει επί τάπητος τα προβλήματα και τις στρεβλώσεις στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας, αναδεικνύοντας λύσεις και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους. Το συνέδριο περιλαμβάνει 10 ομιλίες, 3 «στρογγυλά» τραπέζια, καθώς και το πολυαναμενόμενο debate μεταξύ της προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, Κατερίνας Αντωνίου και του προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων, Γεράσιμου Λειβαδά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου, στελέχη νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ, επαγγελματίες υγείας, ακαδημαϊκούς, δημοσιογράφους και φοιτητές.

 

Πηγή

Thanasis Chalikias Προβολή όλων

A Product Manager with expertise in pharma marketing and sales operations

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: